Трагедија во Русија: Атлетичарка најдена мртва покрај патот

Трагедија во Русија, 25- годишна атлетичарка Маргарита Плавунова е пронајдена мртва покрај патот.

На младата атлетичарка и се слошило и само се сружила покрај патот.

Трагедијата се случила додека млдата атлетичарка трчала, каде била на посета кај баба и.

Нејзиното тело покрај патот го пронашле случајни минувачи.

Локалниот атлетски сојуз навел дека причината за смрт е сцев удар.

Популарно

Sorry. No data so far.

Поврзани вести